Tre tips til at vælge det rette malerfirma

29 juli 2021 Camilla Skøtt

Det er ikke altid ligetil med de håndværkere. Der florerer den ene skrækhistorie efter den anden om folk, der er blevet taget ved næsen. Så hvad gør du, når du har brug for en maler og gerne vil undgå at blive snydt? Det tager vi et kig på i denne artikel.

For at afdække mulighederne for at finde en dygtig maler, har vi talt med et malerfirma i Ballerup, der forklare, at der som udgangspunkt er tre ting, du bør gøre, når du skal bruge en håndværker – hvad enten det er en maler, tømrer, murer eller noget helt fjerde.

Du skal: lave grundig research, kigge på anbefalinger og indhente flere forskellige tilbud.

De tre faser når du skal finde en dygtig håndværker

Research. Det er er her, du starter. Du skal ganske enkelt i gang med at lede efter malere på Google. Tjek deres hjemmesider, ring og tal med malerne og undersøg, om det lyder til at være en virksomhed, der passer til dig og dine behov. Der er naturligvis mange at vælge mellem, så du kan med fordel indskrænke din søgning til lokalområdet – så støtter du også det lokale erhvervsliv.

Anbefalinger. Når du har fundet frem til en række malere, der lader til at have det, du har brug for, kan du kigge på anbefalingerne. Bedst er det, hvis du kender nogle, der har erfaringer med virksomheden, og hvis ikke må du ty til sider som Trustpilot. Husk at tage sidstnævnte med et gran salt – det er blot for at danne et overblik over helheden.

Tilbud. Sidst men ikke mindst bør du indhente et tilbud hos de to-tre malere, der tiltaler dig mest. Med flere tilbud mellem hænderne sikrer du, at du ender på markedsprisen, og samtidig er det muligt at sammenligne på parametre som materialer, kvalitet og leveringstid, der også alle har betydning for resultatet.

Flere Nyheder