Tag en uddannelse i tankefeltterapi og hjælp andre

03 juli 2017 Emilie Jacobsen
Tag en uddannelse i tankefeltterapi og hjælp andre

Hvis du selv har gode erfaringer med tankefeltterapi, eller tft, som det ofte også forkortes, kan det være, at du gerne vil hjælpe andre med at få det lige så godt, som du selv fik det. Det vil være helt naturligt, at du ønsker, at andre også skal mærke de gode effekter, som du har haft af at prøve tft. Det er derfor en god ide for dig, at du tager en terapeutuddannelse i tft. Det kan være med til at lære dig, hvordan du kan lære teknikkerne fra dig. Det kan nemlig være svært at forklare det, når du bare selv har prøvet det, men ikke har træningen til at videreformidle det. 

Et godt sted at tage en terapeutuddannelse i tft er via tankefeltterapi.dk. Centret bliver styret af et par, der selv har haft rigtig stor glæde af tankefeltterapi. Det er altså nogle, der er drevet af præcis det samme behov som dig til at hjælpe andre. Det er en rigtig god mulighed for dig for at lære teknikkerne af nogle, der er lige så passionerede som dig. Det kan være med til at gøre, at du lærer endnu mere, og at du virkelig får sat dig grundigt ind i alle teknikkerne. 

Når du er uddannet terapeut, kan du begynde at hjælpe andre. Det kan du gøre i din egen klinik eller i privat regi. Det kan også være, at du i dag har et arbejde, hvor det er relevant for dig at bruge tankefeltterapi. Det kan være, at du arbejder med zoneterapi eller akupunktur og derfor også gerne vil kunne tilbyde denne terapiform til dine patienter. De tre behandlingsmetoder ligger nemlig tæt på hinanden, da man jo i alle tre har fokus på forskellige punkter i kroppen, der har forbindelse til nogle helt andre punkter og til nogle af ens følelser. 

Flere Nyheder