Skødeskrivning – få styr på det vigtige dokument med hjælp fra en boligadvokat

11 marts 2018 admin
Skødeskrivning – få styr på det vigtige dokument med hjælp fra en boligadvokat

Når du ejer en ejendom – enten privatbolig eller virksomhed – så er skødet det vigtigste dokument, fordi det beviser, at du ejer ejendommen. Sker der ændringer i dine boligforhold, og du køber en ny bolig, så skal der udarbejdes et nyt skøde for at du kan bevise, at boligen er din. Sælger du din nuværende bolig, så udarbejdes der et nyt skøde, som beviser, at de nye, som flytter ind, ejer boligen. Skal du skilles, og bliver det besluttet, at du vil købe din tidligere ægtefælle ud, så skal der udformes et skøde, som dokumenterer, at det nu er dig, som ejer hele boligen. Det kan også være, at du forbereder en familieoverdragelse af bolig eller virksomhed, eller at der skal ændres på ejerandelene, og i den forbindelse bliver der ligeledes udarbejdet nyt skøde, så det tydeligt fremgår, hvem der ejer hvad.

Overlad papirarbejdet til en fagperson

Skødeskrivning behøver ikke at være en kompliceret eller dyr affære. Faktisk kan det hurtigt klares, hvis du hyrer en boligadvokat til at påtage sig opgaven. En boligadvokat kan give dig kvalificeret rådgivning og hurtigt udarbejde et skøde og få det tinglyst. Dermed overlader du papirarbejdet til en erfaren fagperson, som sørger for, at alt bliver gjort korrekt. Det eneste, du selv skal foretage dig, er at underskrive skøde med NemID og dermed godkende det.

Billig boligadvokat med faste lave priser på skødeskrivning

Hvis du gerne vil finde en boligadvokat til en billig pris, så kan du søge online hos forskellige boligadvokater og sammenligne priser. Du kan også læse anmeldelser på f.eks. Trustpilot.dk for at få anbefalinger fra andre brugere, der har haft gode eller dårlige erfaringer med en boligadvokat. Ofte kan det være en fordel at aftale en fast pris på forhånd, og nogle boligadvokater tilbyder også selv faste lave priser på skødeskrivning. Ét godt eksempel er https://eboligadvokat.dk/skoede/, som har faste lave priser på skødeskrivning på 2.500 kr. inklusive moms ved bolighandel. I forbindelse med familieoverdragelse, ændringer i ejerandele eller skilsmisse er prisen for skødeskrivning 1.950 kr.

Flere Nyheder