Olier og væsker fra Landberg.dk

19 august 2017 Astrid Pedersen
Olier og væsker fra Landberg.dk

Danske motor ejere bruger hvert år mange penge på vedligeholdelse af bilens, bådens, motorcyklens eller havetraktorens motor. Det er ikke billigt at anskaffe sig et motoriseret fartøj, så det kan bestemt betale sig at lægge et stykke arbejde og ressourcer i vedligeholdelsen af motoren, når man nu engang har anskaffet sig et motorkøretøj. Men det behøver slet ikke være så dyrt at sørge for, at dette køretøj får et langt liv med en effektiv ydelse og optimalt brændstof forbrug.

Hvis du vælger det rette brændstof af høj kvalitet og sørger for regelmæssigt at skifte olie på bilen, er du allerede langt. Du bør altid benytte en motor olie, som passer til netop din type motor, for den maksimale effekt. En god motor olie vil kunne gøre underværker for din motor og sørge for, at den ikke slides op før tid. Hos Landberg.dk kan du ved hjælp af den smarte nummerplade søger finde den motorolie, der er special udviklet til netop din bil. Nummerplade søgeren linker op til det centrale register over danske nummerplader, og dermed kan du lokalisere din bil uanset hvilket mærke og hvilken model eller årgang, der er tale om. På den måde slipper du for at købe katten i sækken, når du køber olie og kemi hos Landberg.dk.

Ud over motor olie til bilen, er der mange andre væsker, som er nødvendige for din bil. Hvis du for eksempel ønsker at bevare et godt og effektivt bremse system, kan vi anbefale, at du investerer i bremserens til rengøring af bilens bremsetromler, bremseskiver og lister.

Der ud over finder du hos Landberg.dk en lang række andre kemiske væsker som for eksempel køler væske, sprinkler væske, gear olie, bremse væske, diesel additiver eller AdBlue, som omdanner farlig nitrogen oxid til uskadelige kvælstoffer og vand damp. Kig ind på Landberg.dk og find olie og kemi til særdeles lave priser.

Flere Nyheder