Minilån – en nemt og hurtig lånemulighed hos 117banker.com

18 august 2017 admin
image

“Et minilån er et lille forbrugslån, som er kendetegnet derved, at løbetiden er kort, og det beløb, der tilbydes, er forholdsvis småt – gerne under 20.000 kroner. Dette gør, at minilån – til forskel fra større lån, som for eksempel lån til lejlighed, bil eller motorcykel – er nemmere at optage, da de som regel kræver mindre dokumentation på grund af beløbets ringe størrelse. Dette betyder, at du ofte har mulighed for at tage et minilån som SMS-lån, og have pengene i hånden med det samme – eller udfylde en låneansøgning direkte på nettet, og nøjes med ultra kort behandlingstid på dit lån. Grunden til, at der ikke kræves lange møder i bank eller penge institut, når du optager et minilån, er dels beløbets størrelse, dels det faktum, at løbetiden er så kort – og samtidig skal du være opmærksom på, at renterne godt kan være noget højere end ved andre typer forbrugslån.

Som med alle andre låntyper er det vigtigt at du, før du optager lånet, har tænkt afdragene og de samlede omkostninger på dit minilån ind i dit budget. Selv om lånebeløbet er lille, og afdragene forholdsvis overskuelige, er det stadig et lån, som skal betales tilbage – ellers bliver det for alvor dyrt i gebyrer og strafrenter. Det er således vigtigt, at du tænker dig godt om og handler ansvarligt, og ikke optager et minilån på ren impuls. Men det øjeblik, du ved hvad du laver, og du har lagt en plan for tilbagebetaling af dit minilån, kan minilånet være et kærkomment boost til din økonomi i det måneder, hvor det kan være snært – for eksempel december og januar.

Hos 117banker.com kan du nemt og hurtigt skaffe dig et overblik over udbyderne af minilån, deres krav til dig som låntager, og de samlede omkostninger ved et minilån, så du er godt klædt på til at optage minilån, kviklån eller SMS lån.”

Flere Nyheder