Kan man blive for gammel til at have øreringe i?

05 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Det korte svar er sådan set, at man ikke kan blive for gammel til at gå med øreringe, men det er nok mere noget med stilen på øreringene, som man skal være varsom med, om man stadig kan tillade sig at bære.

Men kan jo have et noget undseeligt par øreringe som kvinde, som man har på til hverdag, og dem skifter man så ud, når man skal til fest eller lignende, hvor man tager nogle mere spraglede på for at skeje sig lidt ud.

Den praksis kan man gentage hele livet.

Mænd går også med øreringe, men er man oppe i alderen, så er det som regel et tegn på en holdning, politisk mening eller tilsvarende, som man vil vise ved at have disse øreringe i.

Medmindre man er sømand, så skal man jo have ørering(e) i, så man kan betale færgemanden, når man skal over på den anden side.

Stilen på øreringene skal korrespondere med alderen 

Det er specielt unge mennesker, der kan gå med en del outrerede øreringe, og det hører nok med til at provokere og gøre lidt oprør i den alder.

Her vælger man måske et alternativt sted at få hul i ørene eller gøre det selv – hvilket vi ikke kan anbefale – hvorefter man får en “larmende” ørering i eller sætter en stretch i, der skal forstørre hullet i øret.

Specielt mændene får hurtigt den slags fjernet, når de kommer ud på arbejdsmarkedet, men mange vælger at lade en smule sidde i endnu, hvis det ikke stikker for meget frem.

Kvinderne kan gå med det i lidt længere tid, men hvis de har mange øreringe i på samme tid, så kan det blive for voldsomt at se på i længden.

Derfor skal man nok se på ens jævnaldrende og deres typer af øreringe for at se, hvad der passer ind her.

Flere Nyheder