Hvorfor få en tømrer til at bygge din træ terrasse?

15 august 2022 Camilla Sørensen

editorial

At bygge en træterrasse kan være en skræmmende opgave. Det er ikke noget, som de fleste mennesker ville føle sig trygge ved at gøre selv. Derfor giver det god mening at hyre en professionel tømrer til at udføre arbejdet for dig.

Der er mange grunde til, at du bør vælge kun-terrasser.dk til at bygge din træterrasse. Vi vil gennemgå nogle af disse grunde i dette blogindlæg.

Den første grund er, at de har stor erfaring. De har bygget træterrasser i over 15 år. Det betyder, at de ved præcis, hvad de laver. De bruger også materialer af høj kvalitet, hvilket betyder, at din terrasse vil holde i mange år fremover

En anden grund til at vælge dem er, at de tilbyder fem års garanti på alt deres arbejde. Det betyder, at hvis der skulle opstå problemer med håndværket eller materialerne, reparerer de det gratis

Endelig tilbyder de en konkurrencedygtig pris. De mener, at du ikke skal betale en formue for at få en smuk og langtidsholdbar træ terrasse.

Træterrasser

Kan du bygge terrassen selv?

Selvfølgelig kan du det. Men det er helt sikkert værd at overveje at hyre en professionel tømrer til at udføre arbejdet for dig. Det vil spare dig tid, penge og stress i det lange løb. Samtidig kan du få rådgivning i forhold til for eksempel materialevalg og udformning. På den måde sikrer du dig en terrasse, der ikke bare er funktionel, men som også er flot og passer til dit hus.

Hvilke træsorter egner sig til danske terrasser?

Der er nogle få ting, du skal overveje, når du skal vælge den rigtige træsort til din terrasse. Klimaet i Danmark kan være hårdt for træ, så du skal sikre dig, at den træsort, du vælger, er holdbar og vejrbestandig.

Nogle af de mest populære træsorter, der anvendes til terrasser i Danmark, er:

– Cedertræ: Denne træsort er meget populær, fordi den både er stærk og smuk. Det er også naturligt modstandsdygtigt over for råd og forrådnelse.

– Ipe: Dette brasilianske hårdttræ er en af de mest holdbare muligheder på markedet. Det er perfekt til danske forhold, fordi det ikke krymper eller svulmer som reaktion på ændringer i fugtniveauet.

Flere Nyheder