Hvor meget slibning af gulv i København kan man lave?

13 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvor meget slibning af gulv i København kan man lave?

Står man i den situation, at man ønsker at få foretaget en gulvafslibning i København eller for den sags skyld andre steder i Danmark, så er der flere ting, du skal huske på og vurdere, inden man går i gang.

Man kan faktisk sige, at mængden af nedslibning afhænger af flere parametre, hvorved man måske skal benytte en anden metode forud for gulvafslibningen, hvis man kan se, at man står foran en større tur.

Vi vælger at slå ned på Københavns-området i denne artikel, der vi her har den største population af mennesker i landet og således også finder rigtig mange diverse typer af trægulve fra de helt nye, de skæve, de gamle og de sjældne.

Hvert gulv kræver sin specifikke type af behandling, for om så gulvet er splinter-nylagt eller har været brugt i hundrede år, så kan man ikke behandle to gulve ens, også selvom der er tale om samme typer af gulve i to tilstødende lokaler – de kan hver for sig have fået forskellige former for slitage på sig, hvilket kræver hver sin behandling.

Professionelle gulvafslibere skal komme ud og vurdere for dig, hvor meget gulvafslibning der skal benyttes her, hvilken eventuel forbehandling der skal benyttes og slutte af med den rette og passende efterbehandling.

Så for at svare på vores spørgsmål i rubrikken, som du måske selv sidder med, så er det svært at sige på forhånd, hvor meget og grov en afslibning dit gulv skal have.

Men vi kan dog sige så meget, at hvis gulvet virkelig skal slibes i bund, så der kan være brug for en gulvafhøvling forud.

Desværre kan man risikere, at når gulvet så bliver høvlet ned, så kan gulvet være så slidt langt ned af brug eller tidligere tiders gulvafslibning – hvilket man sagtens kan forestille sig, vil ske i København – at det ikke kan svare sig at høvle eller slibe mere i gulvet.

Den rette løsning vil i så fald være at få udskiftet gulvet.

Lav dog ikke selv denne bedømmelse, men lad en professionel håndværker med ekspertise i den retning gøre det for dig!

Flere Nyheder