Hvad koster det at få malet en etværelseslejlighed?

04 januar 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Har du lige købt en etværelseslejlighed, vil du sikkert gerne have den malet, inden du flytter ind i den. I det tilfælde kan det være, at du har overvejet at hyre et malerfirma til at gøre det for dig. For det er jo langt nemmere for dig, at du får nogle andre til at male, end at du selv skal stå for det. 

Ligger din etværeleseslejlighed i Lyngby eller omegn, kan du for eksempel få et tilbud fra malerlyngby.dk på opgaven. På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvad det kommer til at koste dig. For et få et tilbud skal du bare udfylde deres formular på hjemmesiden. Derefter kan de give dig et konkret tilbud på opgaven. 

Du kan dog også se flere priseksempler på deres hjemmeside, så du kan få en ide om, hvad det cirka kommer til at koste dig at få malet din lejlighed. Se mere her

image

Hav et godt malerfirma ved hånden, hvis du udlejer boliger

Måske har du ikke købt en etværelseslejlighed for, at du selv skal bo i den. Måske har du købt den, fordi du gerne vil leje den ud. I det tilfælde er det særligt rart for dig, at du har nummeret på et godt malerfirma lige ved hånden. På den måde kan du få dem til at male, når der er en lejer, der er flyttet ud, og der er en anden, der skal flytte ind. I det tilfælde er det jo vigtigt, at du samarbejder med et firma, der kan rykke ud hurtigt, da du jo ikke har lyst til, at lejligheden skal stå tom længere end højst nødvendigt. 

I det tilfælde vil malerlyngby.dk også være et godt valg af samarbejdspartner for dig. De kan hurtigt hjælpe dig med at få malet, så din lejlighed i Lyngby kan blive klar til indflytning af en ny lejer. 

Flere Nyheder