Giv dit dyr den pleje det fortjener

08 januar 2022 Signe Hansen

advertorial

Vi elsker dem alle. De små væsener, som er ved vores side, når vi er kede af det, når vi er glade, og som gladelig kommer og giver os komfort, uanset om det er i sofaen til en god film en hverdagsaften, eller om det er på markederne. Uanset om din kære ven er en hund, en kat, en hamster eller en hest, så fortjener de god og ordentlig behandling, som om de var et menneske.

Hos Dyrlægerne v. Julia Andersen og Kristian Vandel Jensen, som har hjemme i den dejlige by, Tønder giver de din pelsede ven netop den behandling og hjælp, som der er brug for, og som I begge to fortjener.

image

Få hjælp i hjemmet

Hvis uheldet er så meget ude, at det er umuligt at transportere dig og din ven ind til deres klink, så har du mulighed for at booke en hjemmebesøg. Denne gøres mest, når der er tale om større dyr, som din dejlige hest. Både Julia og Kristian er topprofessionelle og erfarne, og de overholder al dansk lovgivning i forhold til både medicin og behandling og undersøgelse.

På deres hjemmeside https://www.dyrlaegerne.com/ kan du få det helt store og gode overblik over, hvilke tilbud de har, og præcis hvilke af dem, der passer perfekt til dig og dine små kære venner. Det er ligegyldigt om det er den årlige konsultation af din hvalp, om det er vacciner eller sundhedstjek, du har brug for hjælp til, så får du kompetent og hurtigt hjælp. Måske skal din kat steriliseres eller tænderne renses eller måske er uheldet så meget ude, at der ikke er mere at gøre. Så hjælper Julia og Kristian med at gøre den svære tid lettere. Alt sammen til rigtig gode og fornuftige priser, der afspejler det professionelle niveau, men som ikke ruinerer dig.

Flere Nyheder