Få trægulvet i dit hjem til at stå som nyt med en gulvafslibning

16 august 2019 Astrid Pedersen
Få trægulvet i dit hjem til at stå som nyt med en gulvafslibning

Mange mennesker på boligjagt drømmer om en smuk bolig af ældre dato med et lækkert, massivt trægulv – måske endda et originalt eet af slagsen. Fordelen ved et originalt trægulv er nemlig, at det passer perfekt til boligen, idet det er anlagt samtidig med boligens opførelse.

Samtidig består trægulve af ældre dato typisk af træværk, som holder en utroligt god kvalitet. Skulle man ud og købe et tilsvarende trægulv i dag, ville det være helt utroligt dyrt i såvel materialer som i håndværker timer. Og derfor er et velholdt og intakt trægulv et nærmest uvurderligt aktiv for en bolig.

Få det perfekte trægulv med en gulvafslibning

Er du blandt de mange boligjægere, som går efter de autentiske og vaskeægte trægulv i din nye bolig? Så bør du være opmærksom på, at trægulvet først og fremmest skal være sundt og intakt. Du kan roligt se igennem fingre med overfladisk slitage, indtørret og splintrende træværk, pletter, ridser og småskrammer. Disse skønhedspletter lader sig nemt fjerne med en grundig gulvafslibning, til forskel fra vandskader, som kan have medført råd og fugt i træværket samt dybe revner og niveau forskydninger.

Er gulvet der imod forholdsvis plant og jævnt, uden dybere liggende skader, kan du således roligt slå til. Og når du har skrevet under på slutsedlen og fået overdraget nøglerne til huset eller lejligheden, er det blot at kontakte den lokale gulvmand og få et tilbud på gulvafslibning.

Find din gulvmand online

En effektiv gulvafslibning, udført af en professionel håndværker, vil kunne få selv det mest trætte og slidte trægulv til at stråle som nyt igen. Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en professionel gulvafslibning og en derpå følgende efterbehandling kan gøre. Og sørger du for at vedligeholde det nyslebne og nybehandlede trægulv, vil du kunne have glæde af det i mange år. Læs mere på gulvkanonen.dk

Flere Nyheder