Få råd og vejledning til at finde det rigtige brygudstyr

27 november 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Er du ligesom så mange andre blevet fascineret af at brygge din egen øl, skal du have et brygudstyr. Til at starte kan du sagtens klare dig med et startkit, men senere har du brug for et mere avanceret brygudstyr og her kan du med fordel få råd og vejledning til valg af det rette af personalet, hvor du har planer om at købe det. Dit nye brygudstyr skal nemlig hverken være for stort eller for lille og det skal passe til den type, øl du normalt brygger.

Dit nye brygudstyr skal som nævnt ikke være så stort, at du kan forsyne alle i nærområde med gratis øl, men heller ikke så småt, at du ikke kan udvide eller eksperimentere med nye smagsvarianter.

image

Hvor kan du lære at brygge øl?

Der er flere muligheder for at lære at brygge øl. Du kan købe et startskit og starte fra der. Du kan vælge at tage på et et-dags kursus i ølbrygning. Det er noget du med fordel kan gøre sammen med et par gode venner. Husk at arrangere at du bliver hentet. Du vil som regel få den øl med hjem du har brygget og det er noget upraktisk at have en 20 liter gryde med hjem i bussen.

Ved siden af de hyggelige ølkurser har du flere andre muligheder for at lære at brygge øl eller lære nye metoder. Der findes mange bøger om ølbrygning og de forskellige typer øl. Blandt andet er der stor forskel på den lyse nordiske øl og den mørke bayerske. Er du ikke vild med at læse, kan du i stedet benytte dig af de mange videoer, der blandt andet findes på YouTube. Her kan du finde et stort udvalg, som guider dig igennem de forskellige varianter og smagstyper. Du kan selvfølgelig også vælge blot at prøve dig frem.

Flere Nyheder