Få inspiration til din næste rejse på stor blog

07 februar 2017 Emilie Jacobsen

Har du brug for noget inspiration til din næste rejse? Så kan det være en god ide for dig at følge med på bloggen http://joennes-shop.dk/. Der skriver de nemlig jævnligt om en lang række forskellige rejser i både Danmark og i udlandet. Du kan for eksempel læse om, hvordan det er at rejse til Cuba. 

For mange danskere er det en drøm at rejse til Cuba. Det gælder ikke mindst, når det er mørkt og koldt herhjemme i Danmark. Så er det både solskinnet, strandene og de bløde salsarytmer, der lokker. Mange har også prøvet at fremskynde rejsen, efter at det blev muligt for amerikanerne igen at rejse til Cuba. Der er nemlig en del, der frygter, at det vil gøre øen alt for turistet, og at det vil ødelægge noget af dens charme. 

Det er dog langt alle artiklerne, der handler om så eksotiske rejsemål som Cuba. Du kan for eksempel også læse om, hvor du skal tage på miniferie henne i Danmark. Vi danskere har en tendens til helt at overse vores eget land, når vi tager på ferie. Men hvis du bare skal på en miniferie, giver det god mening at spare en del af transporttiden og så tage på ferie i Danmark. 

På Jønnes Shop foreslår de for eksempel, at du tager i sommerhus på din miniferie. Der er mange sommerhuse, der er så gode, at man sagtens kan bo i dem hele året. Det behøver derfor ikke at være en forhindring, at du skal på miniferie om efteråret eller om vinteren. 

Når du skal finde det rigtige sommerhus til din miniferie, skal du blandt andet være opmærksom på, hvor langt eller kort der må være til den nærmeste by. Hvis du ikke har bil, er det sikkert ikke så langt. Hvis du har bil, må der som regel godt være lidt længere. 

Derudover er det også værd at overveje, hvilke faciliteter der skal være i sommerhuset. Det kan være rart med en sauna, når det er koldt uden for. Det kan også være, at I er mange, der skal af sted. Så kan det være rart med et bordfodboldbord eller andre former for underholdning for hele familien. 

Skal I af sted om vinteren eller efteråret, er det rart med et sommerhus med en brændeovn i. Så kan hele familien sidde rundt om brændeovnen om aftenen og hygge og få varmen. 

Du kan finde mange andre gode råd om rejser på bloggen. 

Flere Nyheder