Få hjælp til dit malerfirma i Kokkedal

03 august 2020 Anders Lundtang Hansen

Hjælp kan forekomme på mange måder, og det kan være alt fra en hjælpende hånd, når man er ved at skulle etablere sig et malerfirma i Kokkedal, hvor man har fået inspiration fra dem her: https://malerkanonen.dk/malerfirma-kokkedal/ 

Eller det kan være finansiel støtte fra banken eller lignende, fordi man gerne vil starte sådan et malerfirma op.

Således findes der mange former for støtte, man kan få her, men der er nogle nogle, man lige glemmer at tænke over, når man ender med at fokusere på de gængse former.

Man kan høre erfarne folk, hvad de gør eller har gjort, når de skulle holde skruen lige i vandet, og ofte vil der resultere i vidt forskellige forklaringer, og mange af disse vil nok også være personlige.

Men vi er her for at skrive til dig om, hvad du kan gøre specifikt for at få dit malerfirma op at køre, men det kan kræve en indsats.

Søg fonde.

Ofte forbinder man sådan noget med at søge fonde med at være noget, som privat mennesker gør, og det er det da også, og ellers er det foreninger, der gør den slags, men de skal så bruge alle tildelinger og goderne i deres eget foretagende, som de ikke kan bruge til løn med videre, da det er en forening.

Men firmaer kan faktisk også gøre det samme, og selv hvis du søger som privatperson, så kan du nogle gange godt poste dem over i dit firma eller få dem transformeret derover. Det kan en revisor nok hjælpe dig med.

Dog kræver det en større indsats at finde frem til de rette fonde, men hvis man virkelig brænder for at skulle få ens firma op at køre, så er dette vel næppe noget, der holder dig tilbage.

Man kan både søge på nettet, men man kan også gøre det online.

Flere Nyheder