Få et overblik over markedets bedste lån

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Står du over for at skulle låne penge? Men har du svært ved at finde ud af, hvor det er billigst at gøre det? Så kan du med fordel se på 117banker.com. Her har de lavet en udførlig oversigt over forskellige typer af lån. Det er for eksempel forbrugslån og kviklån. Det er altid en god ide, at du undersøger flere forskellige banker, inden du skal tage et lån. Med 117banker.com behøver du dog kun at kigge et sted. Det gør din research meget nemmere og vil gøre, at du lettere kan tage en beslutning i forhold til lånet. 

På 117banker.com kan du blandt andet se de mest populære lån på markedet lige nu. Det er de lån, der ligger under fanen Top10. Siden er lavet ud fra, hvor mange der ansøger om de forskellige lån. Det er nemlig muligt at ansøge om de forskellige lån direkte gennem 117banker.com. Du behøver derfor ikke at gennemgå bankens hjemmeside. Når du trykke på ansøg her, kommer du i gang med ansøgningsprocessen. 

Lånene bliver også vurderet af brugerne. På siden kan du altså også se, hvor mange stjerner de forskellige lån har fået. Det giver dig en ide om, hvor tilfredse andre har været med dem. Et lån med fem stjerner vil derfor være det, som brugerne bedst kan lide, mens et lån med færre stjerner vil være et lån, som brugerne ikke har været lige så tilfreds med. 

På siden kan du også se, hvor mange der har anmeldt de forskellige banker. Hvis det kun er, er det jo sværere at stole på vurderingen, end hvis det er 30. Det giver dig altså et bedre overblik. 

Du kan selvfølgelig også se, hvor mange penge du kan låne hos de forskellige banker. Det er meget forskelligt for lånene i Top10, hvor mange penge du kan låne. Nogle af lånene gør det muligt for dig at låne helt op til 400.000 kroner. Med andre lån kan du måske kun låne 10.000 kroner. Men det afhænger jo også helt af, hvor mange penge du har brug for. Hvis du kun har brug for 10.000 kroner, er der jo ingen grund til at låne 400.000 kroner. Pengene skal jo også betales tilbage igen. 

Hvor meget det koster at betale tilbage, har 117banker.com også gjort det nemt at finde ud af. Du kan dels se det ud fra, hvor høj ÅOP er. Det er et udtryk for, hvor mange procent af lånet du skal betale tilbage om året. 117banker.com har dog også for hver bank lavet et regnestykke, der overskuelig gør det.