Få en model af din egen bil!

30 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Nogle mennesker er vilde med at samle på bilmodeller, hvor der kan gå en hel sport i at have de rigtige, de sjældne og aldrig pakke dem ud.

For andre er det bare nogle fornøjelige ting, som man kan have stående i en vindueskarm i ens hobbyrum, hvor man måske har flere modeller af den samme biltype, fordi man er vild med det mærke af en bil.

Så igen har man også nogle bilmodeller, som man både kan udstille, men som man også kan lege med, som det er meget sjovt for ens børn at have tid med.

Men så skal man bare regne med, at der er en stor chance for, at de bilmodeller ikke vil overleve så længe.

Endelig er der også en sjov ting, som man kan gøre, hvor man samler på nogle bestemte typer af bilmodeller: Modeller af ens egen bil.

Lav en modelbilsamling af modeller af de biler, du har haft

Og vi tænker sådan set ikke, at det er en samling af flere modeller af samme typer eller variation over den samme type bil, som du har nu.

Vi mener mere, at du anskaffer dig en hel model – eller får den som samlesæt – der minder mest muligt om den bil, som du har nu.

Hvis du starter på den samling tidligt, så kan du gøre det med alle de biler, som du nogensinde kommer til at eje.

Det er jo lidt sjovere at kunne have modeller af de biler, man har ejet, og vende og dreje dem i ens hænder, end man må nøjes med billeder og videoer at se de biler på.

Det kan endelig med at blive en anseelig samling, som du kan have udstillet, hvor det også kan blive til et godt samtaleemne, når man ser de bilmodeller, du har stående.

Flere Nyheder