Ekstra sovepladser til overnattende gæster med smart chaiselong sovesofa

31 januar 2018 admin
Ekstra sovepladser til overnattende gæster med smart chaiselong sovesofa

Har du tit overnattende gæster, og mangler du 1-2 ekstra sovepladser, så kan du f.eks. vælge at købe en sovesofa med chaiselong i stedet for en ekstra seng. Fordelen ved en sovesofa med chaiselong er, at den har flere funktioner. Den kan både være en dejlig og komfortabel sofa, hvor du kan sidde sammen med familie og venner eller alene og hygge dig, og den kan også trækkes ud og blive til en smart seng, som dine gæster kan overnatte på.

Stort udvalg til favorable priser

Vil du gerne finde en sovesofa med chaiselong til en favorabel pris, så kan du f.eks. handle hos Zonexlnt.dk, som er en dansk møbelbutik med mange lækre møbler til favorable priser. Her finder du et stort udvalg til billige priser, og du kan helt sikkert finde en model, som passer til din boligindretning og dine behov. Når du handler hos Zonexlnt.dk, er du garanteret prismatch, og du får masser af god kvalitet for pengene. Du kan altid få rådgivning vedrørende de forskellige chaiselong sovesofaer, og du får en rigtig god kundeservice. Du kan nemt bestille en chaiselong sovesofa i webshoppen, og du får den gratis leveret og gratis hjælp til ind- og opbæring.

Chaiselong sovesofaer er komfortable at sidde og sove i

Du finder eksempelvis modellen Common sovesofa med chaiselong, som både er en flot stofbetrukket sofa i et stramt og stilrent design, der fås i flere skønne farver, og som også er en udtræksseng. Common sovesofa med chaiselong har god plads til dig og dine gæster, og udtrækssengen er bred nok til, at dine overnattende gæster ligger komfortabelt. Portland chaiselong sovesofa er et oplagt valg, hvis du f.eks. har flere overnattende gæster, for den kan omdannes til soveplads for to personer. Portland chaiselong sovesofa fås bl.a. i en flot grå farve, som passer ind i næsten alle typer af hjem.

Flere Nyheder