Derfor skal du investere i tyverisikring af din varebil

28 september 2021 Cecilie Mortensen

Hvis du driver en virksomhed, hvor I også har investeret i en håndfuld varebiler, så er indbrud i bilerne sikkert det sidste, du kunne tænke dig. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, hvad du selv kan gøre for at undgå det. Et godt bud er, at du investerer i tyverisikring af din varebil. Lad os derfor også fremhæve flere fordele ved dette valg. 

Hvad taler for at investere i tyverisikring af din varebil?

Du kan få professionel hjælp til tyverisikringen

En første ting der taler for tyverisikring af din varebil er, at du kan få professionelle til at udføre arbejdet for dig. Det betyder selvfølgelig også, at du kan sætte forventningerne ekstra højt til, hvor effektivt og godt et låsesystem der sættes i. 

Du gør det sværere for indbrudstyve at komme ind i bilen

Det giver naturligvis også sig selv, at du med tyverisikring af din varebil gør det endnu sværere for indbrudstyve at komme ind i bilen – og det er selvfølgelig hele formålet med denne investering. Det betyder nemlig, at du kan gå fra din varebil med mere ro i maven, da det bliver ekstra svært for indbrudstyve at få adgang til bilen.

Du kan bedre beskytte de ting, du har i bilen 

Med tyverisikring kan du selvfølgelig beskytte de ting, som måske fast opbevares i din varebil. Det kan være alt fra værktøj, materialer og andet, som måske har en høj værdi. For selvom dine ting måske er forsikret, så kan det blive noget så bøvlet, hvis der er indbrud i bilen. Det kan nemlig betyde, at du bliver nødt til at aflyse kundebesøg eller andet, som du eller dine medarbejdere skulle på, fordi I ikke har de ting ved hånden, som skal bruges. 

Hvis du allerede nu kunne tænke dig mere viden omkring tyverisikring af varebiler, så kan du læse med her: https://midtjysk-autoindretning.dk/cargo-bear-lock-laasesystem/.

Flere Nyheder