610 000 gode grunde til at du køber en u sofa

27 juni 2018 Troels Nielsen
610 000 gode grunde til at du køber en u sofa

Okay tænker du efter at have læst overskriften – det bliver en lang artikel, og findes der virkeligt 610 000 gode grunde til at jeg skulle købe en u sofa?

Svaret er at så mange grunde kan der sikkert ikke findes, og i denne artikel får du i stedet ét samlet svar med en håndfuld rigtigt gode grunde.

De 610 000 hentyder nemlig til prisen på den dyreste sofa, som der nogensinde er solgt i Danmark. Den blev solgt på auktion hos auktionshuset Bruun Rasmussen i marts 2018.

Der var tale om en sofa designet af den danske arkitekt Flemming Larsen, som har tegnet en række forskellige møbler, hvoraf flere er meget eftertragtede på det internationale designmarked.

Og hør nu her – det var faktisk en meget almindelig sofa, relativt lille og i en nærmest grå nuance og med lave brune fødder.

Denne meget dyre sofa giver dig ikke mulighed for at opbevare ting og sager under nogle behagelige hynder, som du naturligvis kan i en u sofa. Derfor kan du heller ikke lige tage et spil backgammon eller ludo frem, når du skal hygge med familie eller venner. 

Du kan heller ikke have sovende gæster i en sofa til 610 000 kr. Eller det vil sige du kan sikkert have én sovende gæst, men vedkommende vil ikke ligge særligt bekvemt, og må nok finde et andet og mere behageligt sted at sove i løbet af natten.

I den dyre sofa kan du ikke samle hele familien + en hund foran fjernsynet til en god film, mens I har guf, chips og sodavand stående på stuebordet, så I alle sagtens kan nå.

Med andre ord, så har den dyre sofa ét eneste formål, og det er at du kan sidde i den.

Hvis jeg var dig ville jeg hellere købe en lækker u sofa i én af de mange onlinebutikker, som sælger møbler.

Hvad ville du foretrække?

 

 

Flere Nyheder